Haaraccessoires voor de bruid: van haarklemmen tot een mooie sluier

Het is zover: je hebt ja gezegd tegen je wederhelft, de verlovingsring zit om je vinger en binnenkort ga je dit op een prachtige manier officieel maken: je gaat trouwen! Wellicht heb je je bruidsjurk waar je altijd al van hebt gedroomd al gevonden en wil je de look nu helemaal af maken met bijvoorbeeld haaraccessoires voor een bruid. Dit kunnen verschillende accessoires zijn: van sluiers tot een mooie, elegante haarklem, haarspeld of een tiara. Ben je minder fan van een tiara? Kijk dan bijvoorbeeld of een haarstreng iets voor jou is. Het is immers een dag dat je er zo mooi mogelijk uit wil zien!

De sluier: oude traditie

Op https://beautifulbrideshop.nl/sluier kun je mooie sluiers vinden voor jouw grote dag. Een sluier is een doek van dunne stof waarmee je een lichaamsdeel mee kunt bedekken. De sluier komt vanuit een oude traditie: vroeger was het zo dat de bruid en bruidegom elkaar nog niet mochten zien voordat ze officieel getrouwd zijn. Na dat zowel bruid als bruidegom ‘ja’ hebben gezegd, mag de sluier omhoog getild worden door de bruidegom om de bruid te kunnen kussen.

 

Hoe zet je een sluier eigenlijk vast? De sluiers die tegenwoordig te koop zijn bevatten een kammetje die je in je haar kunt schuiven. Hoe goed het blijft zitten hangt af van het type haar dat je hebt. Gelukkig kun je dit anders ook oplossen door middel van bijvoorbeeld een vertrouwde haarspeld.

Bruidsmode Trends in 2022

Een jurk met een off-shoulder is helemaal in dit jaar. Wil je je schouders niet volledig bloot hebben? Dan kun je ook gaan voor een hals met een extra diepe V lijn, of ga voor bijvoorbeeld spaghettibandjes. Ook de split aan de onderkant doet het erg goed in 2022. Als het gaat om make-up, kan een natural look er goed mee door. Wil je er toch opgemaakt uit zien, maar niet té? Ga dan voor een mooie glow look, bijvoorbeeld met een mooie highlighter. Je ogen de meeste aandacht geven is ook een trend voor dit jaar.